Sorry; deze foto heeft copyright ©

Binnenklimaat

* Voor het opsporen, analyseren en oplossen van al je binnenklimaat problemen *

Ik constateer dat het binnenklimaat in mijn woning niet goed is, maar mijn installateur en/of aannemer komt er niet uit.

” Je vraagt je daarom af; kan ik met een eenvoudig advies inzicht krijgen in de oplossing van mijn comfort-problemen?  ” 

Voor een gezond en comfortabel binnenklimaat zijn er verschillende zaken van belang: de temperatuur moet aangenaam zijn, er moet voldoende daglicht aanwezig zijn en de luchtkwaliteit moet goed zijn. En met die luchtkwaliteit is het steeds vaker slecht gesteld. Huizen worden potdicht geïsoleerd. Goed voor het verlagen van de energierekening, maar niet altijd voor het binnenklimaat. De ventilatie van woningen laat vaak te wensen over doordat mensen te weinig luchten, maar ook steeds vaker door slecht functioneerde ventilatiesystemen. Om het binnenklimaat te verbeteren moet er gekeken worden naar luchtvervuilende bronnen in huis en zal de vervuilde lucht beter moeten worden afgevoerd.

Met DUBO-Plan kom je altijd uit al je binnenklimaat problemen!  Onze adviseurs hebben diepgaande kennis van alle comfort problemen en de daarmee samenhangende oplossingen. Veel gehoorde problemen zijn:

 1. Temperatuurklachten
 2. Ventilatie werkt niet goed;
 3. Installatie maakt veel lawaai;
 4. Vocht problemen in ruimten;
 5. Tocht klachten;
 6. etc

Het onderzoek richt zich op de oplossing van één comfortprobleem. Vanuit je huidige installatie komen wij altijd tot de beste oplossing. Daarop geven wij onze unieke geld terug garantie. Daar kan je ons ons aan houden.

De kenmerken:

 1. Volledig; het onderzoek kan alle soorten comfortproblemen in je woning bevatten;
 2. Geen meerkosten; het onderzoek is inclusief gebruik van meet apparatuur;
 3. Geen verrassingen; de resultaten van het onderzoek worden ter plaatse met je besproken;
 4. Goed bruikbaar; de onderzoek- en analyseresultaten worden in een rapport digitaal ter beschikking gesteld;
 5. Extra; desgewenst is de rapportage te gebruiken als uitgangspunt voor systeem optimalisatie alsmede voor garantie- en opleverafhandelingen;
 6. Gegarandeerd resultaat; het onderzoek valt onder onze unieke garantie; geen oplossing, geld terug!

Bel 0320 219919 voor meer informatie of vraag vandaag nog je binnenklimaat analyse aan !

Aanvraag analyse

binnenklimaat