Sorry; deze foto heeft copyright ©

VVE Energiebespaarlening

* Voor het verzorgen en aanvragen van een energiebespaarlening voor VVE’s*

Het beste argument voor een energiebespaarlening? Het levert geld op! Want met deze maatregelen bespaar je stevig op de energierekening van je appartementencomplex. De investering verdien je snel terug. 

” Je vraagt je daarom af: is het voor mijn VVE interessant om deze maatregelen te financieren? “

Het onderzoek dient te voldoen aan de eisen van een energiebespaarlening een z.g.; een door een onafhankelijke partij opgemaakt ‘Energieadvies’. Het Energieadvies is een scan van de schil met de (technische) installaties van het appartementencomplex waarbij de voorgenomen maatregelen en de daarmee samenhangende mogelijkheden tot besparing uitgewerkt worden. Het Energieadvies levert een energielabel op (op complexniveau) en maakt de terugverdientijd van de voorgenomen investeringen inzichtelijk.

Voorbeeld; een PV-Zonnestroominstallatie is financieel interessant. Ook als deze investering gefinancierd wordt met een lening. Want een zonne-stroom installatie komt in aanmerking voor een goedkope Energie bespaarlening: een lening met een lage rente die ook nog eens aftrekbaar is van de belasting.

In de meeste gevallen zijn de energiebesparingen hoger dan de financieringslasten. Het resultaat is dat je bespaart op je maandelijkse lasten zonder geld hoeft uit te geven. Met een DUBO-Plan Energiebespaarlening bekijken wij samen met je de eventueel andere benodigde energiebesparende maatregelen die hiervoor in aanmerking komen. Wij regelen de aanvraag van de financiering voor je en ontzorgen je zo volledig!

energiebespaarlening

Na opdracht zal de adviseur een afspraak met je maken om met je een aantal uitgangspunten doornemen. Daarnaast zal hij je vragen om een intake formulier in te vullen. Na het bezoek zal onze adviseur op kantoor het rapport en de aanvraag voor je samenstellen. Hierna zal de aanvraag plaats kunnen vinden.

De kenmerken : 

  1. Compleet; de dienst is gericht op het gehele appartementencomplex en richt zich op de financiering van de energiebesparende maatregelen;
  2. Geen verrassingen; wij bekijken samen met je welke duurzame energiebesparende maatregelen in aanmerking komen;
  3. Snel terugverdiend; in de meeste gevallen zijn de energiebesparingen hoger dan de financieringslasten;
  4. Ruime voorwaarden; het is toegestaan om onze advieskosten op te nemen in de lening;
  5. Geen risico; we begeleiden je van aanvraag en desgewenst tot oplevering en zo door ons volledig ontzorgd!
  6. De prijs; wij verzorgen deze dienst voor je voor de laagste prijs!

Bel 0320 219919 of mail vandaag voor meer informatie  !

Aanvraag informatie

Energiebespaarlening