Sorry; deze foto heeft copyright ©

DUBO-Plan & Links

Op deze pagina tref je diverse website-links aan welke een directe relatie hebben met de diensten en werkzaamheden van DUBO-Plan


De energie bespaarlening
De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke mogelijkheid om energiebesparende investeringen in of aan uw eigen huis te kunnen financieren. Via maandelijkse betalingen van de lening spreidt u de kosten over meerdere jaren. Maar nog belangrijker: misschien gaat u wel direct besparen! Afhankelijk van hoeveel energie u verbruikt, kan die besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van uw Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk kunt u zelfs wat extra besparen. Maak van uw huis een heerlijk comfortabel thuis en investeer slim!
http://www.ikinvesteerslim.nl/


KNMI -Weer in het verleden
Wilt u weten hoe hard het op een bepaalde dag waaide of hoeveel regen er viel? Via het onderwerp ‘Weerdata’ kunt u de weergegevens van een dag in het verleden gratis downloaden.

Van sommige klimatologische gegevens zijn kaarten beschikbaar in een archief. Kaarten met gegevens en bijzondere gebeurtenissen uit Europa staan in een aparte Europese database.

Voor diverse stations zijn normaalwaarden berekend en beschreven voor verschillende klimatologische tijdseenheden, bijvoorbeeld per decade (10 dagen) maand, seizoen en jaar.
http://www.knmi.nl/klimatologie/