DUBO-Plan is een onafhankelijk advies- en inspectiebureau welke zich richt op het toepassen van duurzame technieken in de woning- en utiliteitsbouw

Opgericht in 2001 staat DUBO-Plan voor een ruime ervaring en gedegen kennis van zaken. DUBO-Plan staat ook voor bouwkundig- en installatie-advies met naast een grote technische kennis, ervaring en vooral ook technische diepgang. Wij werken dagelijks aan een verscheidenheid aan projecten in de utiliteit en woningbouw.

Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor ontwerp, controle, uitvoeringsbegeleiding en commissioning. Naast advisering inzake techniek kan DUBO-Plan u verder ontzorgen inzake alle bouwkundige – en installatietechnische aspecten.

DUBO-Plan kan dan ook de volledige verantwoordelijkheid op zich te nemen voor zowel het ontwerp, de uitvoering en realisatie, alsmede het technisch beheer en management.

Steven Landmeter (Eigenaar / Adviseur)

Adviseur Steven Landmeter is als installatie ingenieur gespecialiseerd in (duurzame)installaties en Qbis gecertificeerd voor alle BRL 9500-delen. Door zijn opleiding en ruime ervaring is hij zowel bouwkundig en installatie technisch onderlegd en deskundig voor alle energie vraagstukken voor woningen en gebouwen.

Harmen Bouwstra (Adviseur)

Adviseur Harmen Bouwstra is als bouwkundig ingenieur gespecialiseerd in bouwkundige zaken en Qbis gecertificeerd voor alle BRL 9500-delen. Door zijn opleiding en ruime ervaring is Harmen zowel bouwkundig en installatie technisch onderlegd en deskundig voor alle energie vraagstukken voor woningen en gebouwen.

Onze klanten

Deze bedrijven gingen al met succes met ons in zee. Ontdek hoe we in tal van sectoren de uitdaging aangingen om een flexibel, en kostenbesparend resultaat neer te zetten. Maar wij gaan nog een stapje verder: ontdek hoe wij met onze klanten een echte partnerrelatie aangaan!