Met een transmissie berekening wordt het vermogen van een warmtepomp of CV-ketel berekend volgens de ISSO-publicaties 51, 53 en 57. 

Uitgangspunt
Een goede warmteverliesberekening zorgt voor een optimaal verwarmde ruimte, en niet onbelangrijk, ook voor een energiezuinig gebouw. Energiebesparing en de keuze voor een opwekker met het juiste vermogen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Doel transmissie berekeningen
Een transmissieberekening wordt gemaakt voor;
a) een comfortabel klimaat kunnen ontwerpen
b) het selecteren een probleemloze warmtepomp
c) het juist projecteren van vloerverwarming
d) het in balans te brengen van de installatie
e) het zuinig omgaan met energie

Een transmissie berekening van DUBO-Plan
Wij maken graag uw transmissieberekeningen. Wij doen dat volgens de meest actuele normen, adviesbladen en technische inzichten. Wij rekenen met BINK software van DGMR. U ontvangt een overzichtelijke rapportage. Daarnaast kunt u advies krijgen over systeemkeuzes, installatieconcepten, energiebesparende technieken en het selecteren van de juiste warmtepomp.

Bij DUBO-Plan kunt u een transmissieberekening aanvragen. DUBO-Plan kan volgens de vigerende regelgeving transmissieberekeningen voor onder andere woningen en utiliteitsgebouwen berekenen en afgeven. Bel of mail ons voor meer informatie of vrijblijvende prijsopgave voor uw project !